Noutăţi

Black Water în concert la Rockstadt

Black Water a apărut inițial ca un duo format din Silviu Pop și Sikorsky (Marius Muntean), născut din pasiunea acestora pentru curentul new wave al anilor 90 în general și pentru muzica celor de la Depeche Mode în special.
În această formulă au înregistrat 3 piese: Black light, Burning fire și Deliah is no more.
Toate cele 3 piese au un sound comun bazat pe pasaje de chitară acustică și synth-uri cu tentă organică.
Odată cu venirea în grup a lui Teo Ardeleanu (The Dignity Complex), sunetul se schimbă, căpătând accente de post-rock și electrogaze. Noile compoziții devin mai atmosferice, cu o tentă electro mult mai pronunțată, cu influențe diverse din muzica unor artiști precum Tycho, Phantogram, Future Islands sau Slowdive.
Black Water a lansat primul EP intitulat Heartbeats pe 14 Octombrie.Este un material ce conține 4 piese și care a fost bine primit atât de public cât și de presă.
În 2018 formula se extinde prin cooptarea a doi noi membri: Alex Halmagean (The Dignity Complex / Days of Confusion) – tobe și Cătălin Ciolan ( Anemic Disco) – bas.
În această componență au participat la 2 festivaluri – Afterhills (Iași) și Amural (Brașov).
În august a apărut și primul single în această formulă, Castaway, piesa fiind și suport pentru primul videoclip oficial al formației.
Piesa apare și pe primul single al formației alături de un remix synthwave realizat în colaborare cu Robert Cotoros (Hteththemeth / The Bipolar DIsorder Project).

Concertul din Rockstadt va avea loc pe 14 decembrie.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!