Noutăţi

Black. – o nouă producție Gramofone

Gramofone lansează astăzi Black., o piesă familiară, de altfel, ascultătorilor trupei, fiind o reinterpretare a piesei Blackhole care este inclusă pe albumul de debut apărut în 2018, Confessions from the Belly of the Beast.

Accentele electronice puternice și sound-ul complex, te afundă din ce în ce mai mult în acele spații ale minții tale, pe care nu le poți experimenta decât într-un moment limită.

Black. este o introspecție, o călătorie nelipsită de primejdii în adâncul eului nostru, un teritoriu asemănător cu Upside Down din Stranger Things, dominat de angoasă, anxietate și griji. Personajul principal este fiecare privitor pentru că răspunsul îl are fiecare dintre noi și fiecare dintre noi trebuie să îl descopere în felul lui.

Black. marchează o nouă etapă din cariera formației și conectează trecutul reprezentat de discul de debut și viitorul privit prin prisma unor noi explorări de sound și provocări creative.

Ziua de 21 noiembrie nu a fost aleasă la întâmplare pentru a împărtăși cu publicul această piesă. În urmă cu un an, în aceeași zi, trupa lansa primul videoclip din istoria sa: Mr. Government.

Gramofone a avut parte de un an plin: a cântat în deschidere pentru Bon Jovi în cadrul concertului susținut la București, în Piața Constituției și a urcat pe scenele unora dintre cele mai importante festivaluri din România: Electric Castle, Afterhills, Artmania / East European Music Conference, Europa FM live pe plajă, Street Food Festival și nu numai.

Gramofone înseamnă Paul Drăgușin (voce/clape), Vlad Dumitrescu (voce/chitară), Cristian Nicoară (tobe) și Tiberiu Ionescu (bass).

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!