Noutăţi

Bio-Cancer în locul trupei Archaic la Rockstadt Extreme Fest

Din păcate trupa Archaic nu mai poate ajunge la Rockstadt Extreme Fest dar în schimb festivalul anunță un alt număr de thrash metal de calitate:

Bio-Cancer este o trupă de thrash metal din Atena, Grecia, formată la sfârșitul anului 2010. Printre cele mai vechi materiale a fost o contribuție la compilația Thrash Or Be Thrashed Vol.2. Ei au lansat primul lor album, Ear Piercing Thrash, în 2012, sub egida Thrash Attack Records și al doilea album, Tormenting the Innocent, prin Candlelight Records în 2015. În timp ce Metal Forces a descris Tormenting the Innocent ca fiind o formă destul de generică de metal thrash, Noise Magazine a fost mult mai favorabil, acordând albumului un scor perfect și lăudând Bio-Cancer ca una dintre „trupele de thrash metal de ultima generație„. Brave Words & Bloody Knuckles și Stormbringer.at consideră că muzica trupei nu este deosebit de inovatoare dar bine scrisă.

Bio-Cancer au avut turnee cu mai multe trupe faimoase cum ar fi Sodom, Onslaught, Rotting Christ, Xentrix, Artilerie și Marduk. Stilul muzical al trupei a fost comparat cu cel al altor trupe grecești de underground Flames, Acid Death, Suicidal Angels și Insidead precum și a altor trupe precum Sodom, Kreator, Testament și Shrapnel. Brave Words & Bloody Knuckles au remarcat faptul că Bio-Cancer combină elemente de thrash metal teutonic cu elemente ale metalului thrash de la Bay Area și că Lefteris folosește tehnici vocale de speed și black metal care adaugă varietate la sunetul trupei. Metal.de a comparat stilul vocal al lui Lefteris cu cel al lui Chance Garnette de la Skeletonwitch.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...