Noutăţi

Bikes Rock Festival va avea loc în iunie în Brașov

Bine ai venit la evenimentul moto Bull Bikers Be Free And Help – Brașov!
În 14-16.06.2024Brașovul se transformă într-un loc plin de energie și adrenalină, găzduind un spectacol captivant organizat de Bull Bikers.
Pe lângă atmosfera vibrantă oferită de pasionații de motociclete, vei avea ocazia să te bucuri de trupe live pe o scenă special amenajată.
Concursurile și jocurile moto vor ține audiența cu sufletul la gură și vor oferi premii pe măsură, oferind senzații tari și momente de neratat. Dacă ești fan al muzicii live, vei avea parte de concerte electrizante susținute de formații renumite pe plan național.
Pentru cei aventuroși, cazarea este disponibilă în camping și în locațiile din împrejurimi, oferind o experiență autentică și conectată la natură.Cazare doar la cort in locatie, posibilitate de a inchiria kart (pista va fi deschisa publicului), posibilitate de cazare in zona (pensiuni).
În plus, vei găsi o varietate de facilități legate de mâncare și băutură pentru a-ți satisface pofta și setea în timpul evenimentului.
Așadar, pregătește-ți echipamentul de camping și fii gata să trăiești emoții intense la evenimentul
BIKES & ROCK în luna iunie organizat de Bull Bikers!

Trupele confirmate: Luna Amara, Bucovina, Civic Rebels, Redrum, W3 4R3 NUM83R5, Imund, Reverse The Moment, Adonia K.

Evenimentul își propune să fie un mijloc de strângere de fonduri pentru proiectul Ride 4 Hope. Această inițiativă caritabilă are ca scop sprijinirea unor cauze nobile și ajutorarea celor în nevoie. Prin implicarea participanților, se urmărește mobilizarea comunității în susținerea acestor proiecte umanitare și sociale, contribuind astfel la creșterea calității vieții și la îmbunătățirea condițiilor pentru cei aflați în situații dificile.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...