Noutăţi

Bikers For Humanity Rock Fest

A treia ediție Bikers For Humanity Rock Fest va avea loc tot la #BrezoiulLumii. Și de acesta data, lista trupelor e impresionantă. Ne vedem în ultimul weekend din iunie 2024, 28-30 iunie, în locul în care am cântat, am dansat și am ajutat.
În 2024 festivalul nostru va fi special și dintr-un alt punct de vedere. Motocicliștii voluntari vor ridica Centrul Cultural Bikers for Humanity Brezoi. Alături de prietenii de la Mentor Rock, Constelații Rock și Aby Stage, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, vom construi de la 0, un loc de vis, în care copiii din Brezoi sau din localitățile învecinate, să se întâlnească și să-și clădească visele artistice. E locul în care vor putea învăța să cânte la chitară, vioară, tobe, pian, sau orice instrument, să picteze, să danseze, să descopere arta…Visăm să-i vedem pe mulți dintre ei, urcând pe scena de la Bikers For Humanity Rock Fest de la Brezoi, în anii viitori, deschizând pentru legende ale rock-ului românesc.

Acesta este planul nostru și voi știți că ne iese cam tot ce ne propunem. Nu ne lăsăm! Venind alături de noi, la BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST 2024 Brezoi, nu doar că veți avea un weekend bestial cu rock și tot ce se întâmplă frumos acolo, veți fi părtași ai acestui proiect umanitar. Cumpărând abonamente sau merch BFH, veți ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv ce are ca scop încurajarea copiilor de a veni către artă.

Urmăriți-ne pe FB, insta, youtube, sau bikersforhuanity.ro.
Împreună suntem Bikers For Humanity!
Au fost puse în vânzare abonamentele pentru BIKERS FOR HUMANITY ROCK FEST BREZOI 2024. Primele 500 sunt la prețul promoțional de 280 lei.
Le găsiți aici: https://m.iabilet.ro/bilete-bikers-for-humanity-rock…/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. A treia editie a Bikers For Humanity Rock Fest va avea loc din nou la #BrezoiulLumii, iar lista trupelor care vor concerta este impresionanta. Nu ratati evenimentul din ultimul weekend din iunie 2024, 28-30 iunie, in locul in care am cantat, am dansat si am facut fapte bune. Anul acesta, festivalul nostru va fi special si prin transformarea terenului pus la dispozitie de Primaria Brezoi in Centrul Cultural Bikers for Humanity Brezoi. Alaturi de prietenii de la Mentor Rock, Constelatii Rock si Aby Stage, vom construi de la zero un loc de vis unde copiii din Brezoi si din localitatile invecinate vor putea sa isi dezvolte pasiunea pentru arta. Visam sa ii vedem pe multi dintre ei urcand pe scena Bikers For Humanity Rock Fest in viitor, alaturi de legendele rock-ului romanesc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...