Noutăţi

Between Colors pregătesc o nouă piesă, intitulată „Dark Side”

Between Colors

Between Colors pregătesc o nouă piesă, intitulată „Dark Side. Aceasta urmează fie lansată în decursul lunii mai şi un teaser poate fi vizionat mai jos:

Formaţia descrie piesa ca fiind una bombastică, foarte agresivă, dar şi foarte melodioasă, cu un refren puternic, ce îmbină foarte multe influenţe, în stilul lor caracteristic.

Between Colors este o trupă bucureşteană de Modern Melodic Metal, ce se află la întrepătrunderea dintre metal-ul simfonic, industrial, Nu şi metalcore. Aceştia au următorul concert pe 5 mai în Club Fabrica, au lansat în decembrie anul trecut primul videoclip, ce poate fi vizionat mai jos, au susţinut numeroase concerte pe marile scene ale capitalei şi au fost finalişti la Metalhead Awards (Best Romanian Metal Newcomer), Rock în Parc, Wacken Metal Battle România şi semifinalişti la GBOB.

Mai jos şi o filmare live, de la Arenele Romane, în cadrul concursului Rock în Parc.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...