Noutăţi

Beauty and the Rat lansează „Unborn”

Beauty_and_the_Rat

Vineri, 26 februarie 2016, trupa Beauty and the Rat îşi lansează primul album din carieră în cadrul festivalului Rock’n’Iaşi Winter Edition 2016. Evenimentul se va desfăşura în sala Gaudeamus de la Casa de CulturăStudenţilor din Iaşi, în deschidere fiind trupele Nightmarion, Inside şi Driftwood. Spectacolul începe la ora 19:00.

Intitulat „Unborn”, discul a fost înregistrat în cursul anului 2015 la Studioul de Bază din Iaşi. Mixarea şi masterizarea au fost realizate atât la Studioul de Bază, cât şi la Blue Cat Studio din Bucureşti, în perioada2015-2016, inginer de sunet şi producător fiind Vladimir Ivanov (Pinholes, The Brad Pits). Conceptul artistic al albumului a fost realizat de trupa Beauty and the Rat, în colaborare cu fotograful Ciprian Şandru.

Albumul conţine 13 piese iar compoziţia aparţine integral membrilor trupei, Alex Iosipescu (voce, chitară), Alex Bălăiţă (chitară), Emanuel Filip (bas), Codrin Murariu (tobe).

„Unborn” beneficiază, în egală măsură, de participarea Dianei Mertic la violoncel şi a lui Ciprian Golimbiovschi (Aamon) la voce.

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...