Noutăţi

Beauty and the Rat lansează „Unborn”

Beauty_and_the_Rat

Vineri, 26 februarie 2016, trupa Beauty and the Rat îşi lansează primul album din carieră în cadrul festivalului Rock’n’Iaşi Winter Edition 2016. Evenimentul se va desfăşura în sala Gaudeamus de la Casa de CulturăStudenţilor din Iaşi, în deschidere fiind trupele Nightmarion, Inside şi Driftwood. Spectacolul începe la ora 19:00.

Intitulat „Unborn”, discul a fost înregistrat în cursul anului 2015 la Studioul de Bază din Iaşi. Mixarea şi masterizarea au fost realizate atât la Studioul de Bază, cât şi la Blue Cat Studio din Bucureşti, în perioada2015-2016, inginer de sunet şi producător fiind Vladimir Ivanov (Pinholes, The Brad Pits). Conceptul artistic al albumului a fost realizat de trupa Beauty and the Rat, în colaborare cu fotograful Ciprian Şandru.

Albumul conţine 13 piese iar compoziţia aparţine integral membrilor trupei, Alex Iosipescu (voce, chitară), Alex Bălăiţă (chitară), Emanuel Filip (bas), Codrin Murariu (tobe).

„Unborn” beneficiază, în egală măsură, de participarea Dianei Mertic la violoncel şi a lui Ciprian Golimbiovschi (Aamon) la voce.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!