Noutăţi

Batushka revine în România!

După ce a susținut câteva concerte în România în ultimii 2 ani, toate bucurându-se de un enorm succes în rândul publicului, îndrăgita formație Batushka tocmai a anunțat revenirea în țara noastră, ocazie cu care va susține 3 spectacole. Făcând parte din încheierea turneului lor european LITOURGIYA Pilgrimage 2018, cele trei recitaluri vor avea loc astfel: pe 10 septembrie, în clubul Flying Circus din Cluj Napoca, pe 11 septembrie în Reflektor, Timișoara, iar în cele din urmă pe 12 septembrie slujba polonezilor va avea loc în Club Quantic, din București.

Biletele pentru concertul din București au fost deja puse în vânzare la prețul de 50 de lei, în rețeaua iabilet.

Formată în 2015, Batushka a debutat în decembrie, același an, cu albumul Litourgiya, unul dintre cele mai apreciate materiale ale ultimilor ani, venind din partea scenei de black metal. Considerat al doilea cel mai bun full-length metal în 2015, conform publicației Metalstorm, este caracterizat de un sunet original și inedit; muzicienii au introdus elemente din imnurile și slujbele ortodoxe în compoziții, iar decorul folosit în cadrul reprezentațiilor live reproduce atmosfera din bisericile acestui cult. Cu un line-up format din 8 membri, trupa cântă în ordine cele 8 Yektenii de pe Litourgiya, realizând un show unic și apreciat de fanii români, datorită acestor elemente pe care mulți le găsim familiare. Cu siguranță, aceste concerte nu trebuie ratate de publicul român.

 

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...