Noutăţi

Batushka, Dimholt și Downfall în februarie în capitală

BATUSHKA vor ajunge la Bucureşti, în club Quantic pe dată de 12 februarie 2017, urmare a amânării concertului pe care aceştia trebuiau îl susţină în cadrul Doom over Bucharest II.
Alături de Batushka pe scena clubului bucureştean vor mai urcă 2 trupe, numele lor urmând fie anunţat în scurt timp.

Pentru concertul BATUSHKA de la Bucureşti, persoanele care au achiziţionat abonament pentru Doom over Bucharest II sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuită la acest eveniment.

De asemena, în reţeaua iabilet.ro se vor putea găsi şi bilete special pentru acest eveniment la următoarele preţuri:

45 lei – preţ valabil până pe 31 decembrie;
50 lei – în perioada 1 ianuarie – 11 februarie 2017;
55 lei – în seara concertului, la intrare.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro şi în punctele fizice ale reţelei iabilet: Magazinul Muzica, Reţeaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), magazinul Uman, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţară, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Berăria H şi la Hard Rock Cafe.

Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură Vodafone sau Orange şi ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţara sau prin OP.

Polonezii de la Batushka vor ajunge pentru a doua oară în România, după concertul susţinut în cadrul Dark Bombastic Evening. Polonezii se descriu ca o trupă de black metal cu influenţe doom şi post metal. Deşi identitatea membrilor nu este cunoscută, zvonurile spun caacestia fac parte din trupe cunoscute din scena poloneză.

Albumul de debut “Litourgiya” a fost lansat în 2015 şi a fost considerat unul din cele mai bune materiale ale anului, având parte de feedback pozitiv din întreaga lume.

Pentru concertul de la Bucureşti de pe 12 februarie biletele se găsesc în reţeaua iaBilet.ro la următoarele preţuri:
45 lei – preţ valabil până pe 31 decembrie;
50 lei – în perioada 1 ianuarie – 11 februarie 2017;
55 lei – în seara concertului, la intrare.

Persoanele care au achiziţionat abonament pentru Doom over Bucharest ÎI sau bilete pentru ziua a doua a festivalului (26 noiembrie) vor beneficia de intrare gratuită la acest eveniment în baza bileteului de la Doom over Bucharest.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...