Noutăţi

Azi se dă startul unui nou turneu european al formaţiei SYN ZE ŞASE TRI

Cu ocazia apariţiei celui de-al patrulea album, „Zăul Moş„,  SYN ZE ŞASE TRI porneşte la drum cu o dublă lansare! Materialul va avea parte de două concerte-lansări consecutive, joi 14 septembrie la Timişoara şi vineri 15 septembrie la Cluj.

Dacă pentru Timişoara lucrurile sunt bătute în cuie (Club Daos, 25 lei biletul, Athame din Ungaria şi Katara în deschidere), pentru Cluj-Napoca există o schimbare.

Din cauza lucrărilor de reparaţii şi renovări din Hard Club, concertul din 15 septembrie se mută în Mike’s Pub (Calea Moţilor nr. 147). Biletul va fi 20 de lei, iar în deschidere va fi PaddingMoth.

Considerat cel mai complex album Syn Ze Şase Tri de până acum, „Zăul Moş” este produs de casă italiană de discuri Code666 Records şi a fost înregistrat cu o armată de muzicieni, din toate genurile muzicale: Andy Ghost (Altar), Dudu Isabel (Seven), Nicu Covaci, Cristi Gram şi Costin Adam (Phoenix), Kempes, Constantin Lăpuşneanu (God), Andy Ionescu (Taine), Aura Dănciulescu (Scarlet Aura), Andrei Oltean (E-anna), Alin Moise, Adrian „”Geagea”” Mariaş, Titi Dragomir.

Albumul a fost înregistrat la studioul Sound Creation din Timişoara, mixat şi masterizat la Studio 73 din Italia, iar coperta a fost realizată de artistul finlandez Jan Yrlund (Darkgrove Design).

După Timişoara şi Cluj, turneul va continuă cu încă 11 concerte în şapte ţări, după următorul program:

16.09 Osijek (HR) – Exit Club
17.09 Bjelovar (HR) – Mario Pub
18.09 Wien (AT) – Viper Room
19.09 Zurich (CH) – Ebrietas Pub
20.09 Munchen (DE) – Garage Deluxe Club
21.09 Plzen (CZ) – Pekelna Brana Bar
22.09 Bratislava (SK) – Fuga Music Club
23.09 Poprad (SK) – Rock Fabric Club
24.09 Kosice (SK) – Collosseum Club
05.10 Craiova (RO) – CCS
06.10 Bucureşti (RO) – Club Fabrica

În tot turneul vor fi la vânzare CDuri, tricouri, afişe şi medalioane cu SYN ZE ŞASE TRI. Pentru toate concertele din turneu, biletele se vor putea achiziţiona de la intrarea în club, în seara concertului.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...