Noutăţi

Ayreon va lansa un nou album!

Arjen Anthony Lucassen, mintea din spatele cunoscutului proiect progressive metal olandez Ayreon, a anunțat publicul că lucrează la un nou album care urmează să fie lansat în cadrul proiectului muzical. Printr-un teaser postat pe rețeaua de socializare Facebook, fanii lui Arjen au fost informați despre sfârșitul unei pauze în munca depusă pentru Ayreon (acesta este unul din cele câteva proiecte muzicale în care a compus olandezul). În curând, urmăm să aflăm mai multe informații despre noul material discografic; deocamdată, se știe doar că va fi un album conceptual, la fel ca toate celelalte din lunga discografie Ayreon. Dacă va urma povestea din precedentele creații sau va începe un nou capitol în tematica lirică nu se știe deocamdată, Arjen anunțând doar că s-ar putea (sau nu) să fie o continuare.

ayreon

Ayreon a fost fondată în 1994, formația având în general aceiași doi membri – Ed Warby la tobe și Arjen la restul instrumentelor. Proiectul este cunoscut pentru albumele sale conceptuale, care pot fi încadrate în genul opera metal – muzica este rezultatul colaborării multor vocaliști diferiți (amintesc aici pe Devin Townsend, James LaBrie, Mikael AkerfeldtFloor Jansen, etc.) care au interpretat personaje din povestea imaginată de Arjen. Ultimul album este intitulat The Theory of Everything și a apărut în 2013.

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...