Noutăţi

Au fost puse în vânzare biletele pentru concertul Therion din luna martie 2018

 

Așa cum a fost anunțat în urmă cu o săptămână, formația suedeză Therion  pornește la începutul lunii februarie 2018 într-un turneu european pentru promovarea noului album – „Beloved Antichrist” -, o operă metal inspirată din „A Short Tale Of The Antichrist” de Vladímir Soloviov, care va fi lansată în data de 26 ianuarie 2018.
Și pentru că acest turneu va fi unul foarte lung, concretizat în concerte prin toată Europa, Therion va ajunge și în România în data de 11 martie 2018, la Arenele Romane din București. Deschiderea concertului va fi făcută de trupa rusească de symphonic metal Imperial Age și formația germană Null Positiv.

Event: Therion, Imperial Age, Null Positiv / Arenele Romane, Bucuresti

Astfel, au fost puse în vânzare biletele care pot fi achiziționate fie online pe www.ambilet.ro, fie în format fizic de la sediul Promusic Events (str. Traian Demetrescu nr.9 – zona Timpuri Noi), la următoarele categorii:

200 lei  – Bilet VIP (zona Golden Circle + Meet & Greet + afișul concertului & VIP pass) – sunt puse în vânzare doar 15 bilete
120 lei –  Bilet zona Golden Circle –  sunt puse în vânzare doar 150 bilete, pentru confortul participanților care doresc să stea în fața scenei
79 lei  – Bilet preț pre-sale (primele 100 bilete)
89 lei – Bilet preț pre-sale (următoarele 250 bilete)
95 lei – Normal ticket
115 lei – Prețul la intrare în ziua concertului

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock Romania.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...