Noutăţi

Asking Alexandria la Bucureşti: Biletele Golden Circle sunt sold out

Renumita formaţie britanică Asking Alexandria va concerta în premieră, pe 12 martie 2017, la Arenele Romane din Bucureşti alături de carismaticul solist Danny Worsnop! Alături de ei vor urca pe scenă americanii de la The Word Alive şi britanicii de la Silent Screams, două vârfuri de lance ale genului metalcore!

Pentru acest concert categoria de bilete Golden Circle este acum epuizată, însă găsiţi în continuare bilete la Acces General online pe www.iabilet.ro şi în punctele reţelei fizice iabilet: www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la următoarele preţuri:

– Presale 1: 75 de lei – Acces General

– Presale 2: 80 de lei – Acces General

În ziua concertului, la intrare, bilele vor costă 100 de lei, în limita numărului disponibil.

Online,www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară.

Asking Alexandria

Format iniţial în Dubai, în 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de către chitaristul Ben Bruce care, după lansarea primului sau album, „The Irony of Your Perfection”, a crezut cu tărie în potenţialul proiectului sau şi a decis -l mute în Anglia, în anul 2008, unde avea şi formeze o baza de fani neaşteptat de numeroasă.

Succesul internaţional al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un adevărat fenomen, a survenit imediat după lansarea albumului „Stand Up and Scream”, în anul 2009. Versurile unor piese precum „The Final Episode”, „Not The American Average” sau „A Prophecy” au devenit mantre pe buzele tinerilor din întreagă lume.

Următoarele albume din palmaresul grupului, „Reckless & Relentless”, lansat în 2011 şi „From Death to Destiny”, lansat în 2013, au consolidat ceea ce toată lumea ştia deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formaţii de metalcore din lume, iar acest lucru este uşor de demonstrat prin numărul de albume vândute la nivel internaţional. Cu zeci de milioane de vizulizari în mediul online, noul material al formaţiei, „The Black” a fost clasat la scurt timp după lansare pe locul 9 în topul Billboard 200, plasand formaţia într-unul dintre cele mai bune momente din carieră ei.

Silent Screams

Proiectul britanic Silent Screams s-a născut în 2007 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai apreciate din scenă metalcore europeană. Silent Screams au lansat două EP-uri şi două albume de studio ce le-au adus turnee în întreagă lume alături de formaţii precum Bring Me The Horizon, Your Demise, For The Fallen Dreams, Emmure şi Parkway Drive. Cel mai recent album de studio al trupei, „Hope For Now”, a fost lansat în 2014 sub egida casei de discuri Artery Recordings.

The Word Alive

Povestea cvintetului metalcore din Phoenix, Arizona, începe în anul 2009 odată cu lansarea celui de-al doilea EP din carieră, „Empire”, material ce le deschide drumul către succes printr-o colaborare importantă cu casa de discuri Fearless Records. În cei opt ani de când activează în scena underground din America, The Word Alive au lansat două EP-uri, „The Word Alive” (2008) şi „Empire” (2009), şi patru albume full-lenght „Deceiver” (2010), „Life Cycles” (2012), „Real.” (2014) şi „Dark Matter” (2016), toate clasânduse pe poziţii importante în topul Billboard din America.

The Word Alive au susţinut turnee alături de trupe de marca precum Killswitch Engage, The Devil Wears Prada, A Day To Remember şi Motionless In White.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...