Noutăţi

Asking Alexandria concertează în premieră în România

Renumita formaţie britanică de metalcore Asking Alexandria va concerta în premieră la Bucureşti pe 12 martie 2017 la Arenele Române (cort încălzit) în cadrul unui show METALHEAD, warmup pentru festivalul METALHEAD Meeting 2017 !

Trupa aduce un arsenal întreg de piese consacrate pe care fanii din România vor avea ocazia să le asculte pentru prima dată live pe o scenă românească!

Format iniţial în Dubai, în 2006, Asking Alexandria este un proiect metalcore inedit pus pe picioare de către chitaristul Ben Bruce care, după lansarea primului sau album, „The Irony of Your Perfection”, a crezut cu tărie în potenţialul proiectului sau şi a decis să-l mute în Anglia, în anul 2008, unde avea să să-şi formeze o baza de fani neaşteptat de numeroasă.

Succesul internaţional al grupului Asking Alexandria, devenit ulterior un adevărat fenomen, a survenit imediat după lansarea albumului „Stand Up and Scream”, în anul 2009. Versurile unor piese precum „The Final Episode”, „Not The American Average” sau „A Prophecy” au devenit mantre pe buzele tinerilor din întreagă lume.

Urmatorarele albume din palmaresul grupului, „Reckless & Relentless”, lansat în 2011 şi „From Death to Destiny”, lansat în 2013, au consolidat ceea ce toată lumea ştia deja, Asking Alexandria este una dintre cele mai iubite formaţii de metalcore din lume, iar acest lucru este uşor de demonstrat prin numărul de albume vândute la nivel internaţional. Cu zeci de milioane de vizulizari în mediul online, noul material al formaţiei, „The Black” a fost clasat la scurt timp după lansare pe locul 9 în topul Billboard 200, plansand formaţia într-unul dintre cele mai bune momente din carieră ei.

Biletele pentru concertul Asking Alexandria se pun în vânzare vineri pe 16 septembrie la ora 10:00 în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară) la uramtoarele preţuri:

Earlybird, primele 100 de bilete: 65 de lei Acces General respectiv 90 de lei Golden Circle în faţă scenei.

Presale: 75 de lei Acces General respectiv 100 de lei Golden Circle

Presale 2: 80 de lei Acces General respectiv 120 de lei Golden Circle

În ziua concertului, la intrare, bilele vor costă 100 de lei în limita spaţiului disponibil.

Eveniment Facebook

Un eveniment METALHEAD şi BestMusic Live Concerts

askingalexandriabuc

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...