Noutăţi

Asemic îşi schimbă componenţa

asemic
Trupa Asemic anunţă schimbarea unei părţi chitaristice din cea care o compune:

În ultima perioadă, după cum aţi observat probabil, am avut o activitate oarecum restrânsă din punct de vedere concertistic. În primul rând, ne-am concentrat pe compus piese noi de pe albumul pe care îl pregătim pentru vara anului viitor. Un alt motiv, însă, a fost şi o lipsă acută de timp şi resurse prin care am trecut cu toţii.
Din păcate, programul şi timpul foarte limitat din ultima vreme au dus la despărţirea lui Tudor Scânteie de Asemic. Vom colabora pe viitor cu Tudor atunci când timpul ne va permite şi trebuie spunem din capul locului Tudor Scânteie este responsabil în mare măsură de soundul şi evoluţia noastră ca şi trupă, fapt pentru care îi rămânem recunoscători.
Însă, avem şi o veste bună în toată această poveste:
Avem un chitarist nou, cu care rezonăm din toate punctele de vedere şi cu care vom face o treabă excelentă. Pregătiţi pentru noul material şi mai ales pentru următorul concert din decembrie în care ne puteţi vedea în noua formulă.”

Asemic înseamnă:

Liviu Maxim – drums,
Alexei Nichiforof – bass guitar,
Vlad Datcu – guitar
Andrei Alexandru Bogdan – guitar

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...