Noutăţi

Asemic, Breathelast și Subliminal Damage live

Moldova este luată cu asalt de o combinație de neratat: Asemic, Breathelast și Subliminal Damage. În februarie cele trei trupe vor susține două concerte în Iași și Suceava. Detalii despre evenimente vor fi disponibile în curând.

Asemic vine în Iași și Suceava cu un nou membru în trupă și cu unul dintre cele mai bune albume instrumentale lansate pe plaiurile noastre, Luminescentity.

Breathelast a lansat de curând album acustic care poartă amprenta lui Bacovia / The Boy Who Cried Wolf, OsimetriC şi BlueCat Studio, disponibil acum şi pe bandcamp.

Fiind influențată de trupe precum Mastodon, Tool, Death, Lamb of God și Animals as Leaders, Subliminal Damage s-a îndreptat spre un stil de metal progresiv, având ca scop opoziția față de religie în orice formă a ei, ridiculizarea manipulării și contestarea autorității.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...