Noutăţi

Asemic, Breathelast și Keops Vexa live la Rock Halle

Pe 10 martie la Rock Halle din Constanța vă așteaptă Asemic, Breathelast și Keops Vexa.

La mai bine de un an de la apariţia primului material de studio, albumul „Luminescentity”, după o schimbare de componenţă dar şi de stil, trupa Asemic munceşte de zor la cel de-al doilea album ce urmează a fi lansat în cursul acestui an. Muzica formaţiei este rezultatul backgroundului muzical al celor patru membri, care au activat în diferite formaţii de metal, stilul abordat fiind Instrumental Progressive Metal, cu influenţe de Jazz, Fusion şi Djent.

BREATHELAST, o formaţie de post hardcore – metal din ConstanţaBucureşti, fondată în 2010, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la baza. Trecută prin câteva schimbări de componenţă, formaţia rezistă şi îşi promovează muzica prin multe concerte la început, ajungând evolueze de la an la an încât aleagă posibilităţile de afişare „pe viu”, trecând de la concerte de club la festivaluri naţionale şi la câteva ieşiri din ţară. Dorinţa trupei de a cânta şi de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reţetă anume şi de a baza „sound” ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formaţiei, până la abordarea în română a unor nuanţe diferite, faţă de ce erau obişnuiţi livreze. Materialul „Maluriia astfel naştere, sub tutela Universal Music România, marcând un nou episod în evoluţia Breathelast. Momentan, trupa pregăteşte primul lor material de cursa lungă (după self titled 7 tracks şi split ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce urmează fie înregistrat la Studio148.

Materialul este anunţat pentru finalul anului 2017. Breathelast pregăteşte, în paralel cu albumul full length (engleză şi română), un material integral în limba română, din care deja au pregătit spre lansare single-ul „Monstrul”, cu ajutorul pe sunet / video din partea celor de la BlueCat Studio.

KEOPS VEXA este un proiect de metal experimental care a luat naştere în perioada 2014 – 2015 din iniţiativa unor simplii oameni pasionaţi de muzică. După nenumărate experienţe muzicale şi de viaţă ne-am dat din nou seama nu putem trăi fără noi înşine, motivaţia fiind însăşi muzica metal “la liber”. Cel mai important este ne-am regăsit în locul în care ne putem simţi muzical ca acasă – Keops Vexa. În Ianuarie 2016, cu sprijinul Osimetric Studio, Keops Vexa anunţă apariţia primului single: Ground Zero.

Support artist: 20 lei

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!