Noutăţi

Ascultă integral primul album al trupei de sludge/black metal Ucigan

Grupul de sludge/black metal Ucigan a publicat primul album integral pe pagina lor de bandcamp. Lansarea noului proiect a fost marcată de un concert concept susținut pe 2 decembrie în clubul Fabrica și de lansarea primului videoclip.

Au trecut două săptămâni de când am lansat materialul de debut Ucigan. Cu această ocazie invităm -l ascultați integral pe pagina noastră de Bandcamp: https://ucigan.bandcamp.com/album/ucigan.

Știm majoritatea vor se asocieze cu un stil și caută răspunsuri din primele rânduri. Așa , stilul nostru nu ține cont de nicio regulă. Te vei regăsi sau nu în muzica noastră, ține doar de tine.

Fiecare piesă de pe album exprimă o stare, un fapt și tranzitează adesea emoții puternice. Ura, dezgustul, izolarea, necunoscutul întâlnesc adesea un cadru ireal oferind formă brută a pieselor noastre.

Prima piesă pe care am ales-o o prezentăm sub forma unui clip se cheamăÎntunericulși a fost compusă împreună cu Mihai Ionescu de la Cap de Craniu.

Albumul a fost înregistrat alături de Marius Costache în studioul 148.

“Este un album concept în română despre autodistrugerea colectivă și a propriului pământ. Despre Dumnezei și prostia oamenilor de a caută răspunsuri în idoli. Despre ipocrizie, pierzanie și moarte. Sunetul crud, întunecat ce mocnește chiar și la cele mai lente fragmente, izbucnește în pasaje ce descriu furibund violență și durerea trăită de noi în toată această societate disfuncțională. Pe scurt, așa vedem noi albumul”.

Lansarea albumului a fost surprinsă de Valeriu Catalineanu, unul dintre cei mai apreciați fotografi de evenimente din România.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...