Noutăţi

Ascultă acum noul single ”Let me feel” al trupei The Wax Road

Ascultă acum noul single ”Let me feel” al trupei The Wax Road. Aceasta fiind prima piesă pe care au scris-o, piesa cu care deschid fiecare concert și va fi prima piesă de pe albumul de debut ce urmează a fi lansat la sfârșitul acestui an. Single-ul reflectă în mare parte atât spiritul și personalitatea trupei, cât și caracterul viitorului album.

wax road

Fiind abia la început de cale, au reușit să trezească interesul publicului, evoluând recent pe o scenă cu AlternosferaSubcarpați șiDomino în cadrul festivalului Prut Fest.

Anterior, au participat la ”Bostaniada” organizat de JurnalTV, la concerte organizate de Cool Radio și Pot Music. Iar la nivel internațional au fost în Germania, participând la ”Drum Day Humburg”.

Membrii trupei nu se opresc aici. Până se mai coace albumul, au deja planificate câteva lansări, următoarea fiind lansarea unui Video Clip.

http://www.thewaxroad.com/

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...