Noutăţi

ARTHUR deschide concertul CELELALTE CUVINTE și CONEXIUNI, de la Arenele Romane

Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE și CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Naționale Oamenii Timpului.

cc_conexiuni_oameniitimpului

A doua formație tânără invitată să facă parte din line-up-ul concertului este ARTHUR, un proiect de rock instrumental, care a luat naștere în iunie 2015, având ca element principal chitara. ARTHUR va urca pe scena înaintea ieșenilor de la Overflow.

De la înființarea până în prezent,  trupa ARTHUR a fost selectată să cânte în deschiderea concertului Jan Akkerman (Hard Rock Cafe București, august 2015), a trupei germane Accept (Arenele Romane – București, decembrie 2015) și a concertului Cargo (Arenele Romane, martie 2016), având și participări la festivaluri importante de rock din România, ca Metalhead Meeting 2015 și 2016, Posada Rock 2015, Folk You 2016 – Vama Veche sau Galele Folk You  – București 2016).

Line-up final:

CELELALTE CUVINTE

CONEXIUNI

Overflow

Arthur

Biletele au prețul de 50 de lei și se pot cumpăra din Rețeaua Eventim.ro, www.ambilet.ro și Rețeaua IaBilet.ro.

Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcționate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.

Vă reamintim că pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sărbători nu mai puțin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noiembrie este o ocazie specială.  După 11 ani de la ultima lor apariție live, cei de la CONEXIUNI revin în formula care le-a consacrat numele, respectiv componența originală din anii ’90:  Florian Stoica – vocal, Victor Solomon – chitară, Gabi Isac – bas, Victor Lenghel – tobe.

Despre Campania Națională Oamenii Timpului

Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual inițiat de revista de cultură contemporană TIMPUL și organizat de Asociația Revistei TIMPUL (ART), în parteneriat cu instituții administrative și culturale, precum și cu instituții academice și economice.

Campania presupune implicarea membrilor comunității în identificarea, recunoașterea și promovarea personalităților de prestigiu din spațiul românesc și a proiectelor acestora.

Campania premiază personalitățile și organizațiile din plan local, național și internațional care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) și-au dovedit excelența în zece domenii ale vieții culturale și sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului public românesc, extins peste granițele țării.

Domeniile premiate sunt:  Literatură, Arte, Educație și Cercetare, Societate civilă, Diplomație publică, Memorie și istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sănătate și Antreprenoriat.

Evenimentul face parte din Campania Națională Oamenii Timpului.

Recomandat de ROCK FM

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...