Noutăţi

Ziua de luni se petrece în club Quantic cu Árstíðir, Zammorian și Brute

Pe 11 februarie vă așteptăm în Quantic pentru un eveniment care aduce în atenția voastră o serie de influențe muzicale deosebite, de la chamberpop, la post-psihedelic și până la cinematic și post-grunge. Debutăm cu Brute, advocații spiritului liber, pregătiți să dea totul pe scena noastră, așa cum nu i-ai mai văzut până acum. Zammorian vin și ei cu un plus de special, fiind specializați pe degustarea live a muzicii, ce e în mare parte instrumentală și cu o savoare cinematografică. Trupa pregătește și un setlist special pentru acea seară, de altfel mergând mereu pe principiul de niciodată la fel.

Încheiem apoteotic cu islandezii de la Arstidir, ce ne vor plimba printr-o varietate de genuri, de la indie la progresiv și de la folk-pop la neoclasic cu un pic de minimalism. Aceștia vor cânta cap-coadă albumul NIVALIS, un material marcă pentru ei. Producția caldă și cristalină împreună cu instrumentele acustice dominante și omologii lor electronici, evocă o melancolie fragilă ce se transmite cu atât mai intens live. Dacă nu i-ați prins când au venit în Quantic alături de Solstafir, acum este momentul vostru.

Așadar, ne așteaptă o seară de luni plină de elemente aparte. Mulțumim pe această cale trupelor pentru o implicare deosebită, celor care şi-au cumpărat deja bilete, dar și celor care își vor plănui seara de luni la noi acasă. See ya guys!

Eveniment: Facebook.

Sursa: comunicat de presă

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!