Noutăţi

Arkona a lansat videoclipul piesei „V pogonie za beloj ten’yu”. Prima categorie de bilete pentru concertul Arkona de la Cluj – Sold Out

În mai puțin de o lună, formația rusească ARKONA ajunge din nou în România și va concerta în data de 4 februarie la /Form Space din Cluj Napoca, unde va lansa albumul „Khram”, ce va fi lansat la sfârșitul lunii ianuarie.

Și pentru a face un mic teaser noului material discografic, trupa a lansat o nouă piesă extrasă de pe acesta, și anume „V pogonie za beloj ten’yu” (eng: „In Pursuit of the White Shadow”), care beneficiază și de un videoclip.

Videoclipul are la bază povestea piesei, accentuând ideea de căutare a unei iluzii – urmărirea a ceva invizibil, care, de fapt, nu există deloc, personajul videoclipului fiind o siluetă fără față ce simbolizează omenirea, înfățișată ca o figură ce plutește pe apă. Acesta poate fi urmărit mai jos:

Link Arkona – „V pogonie za beloj ten’yu” – https://www.youtube.com/watch?v=bW0-UxyXpUo

Biletele pentru concertulele Arkona și E-an-na de la Cluj Napoca pot fi achiziționate online pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale (100 bilete): 49 lei – SOLD OUT
Normal price: 59 lei
Acces (în seara evenimentului): 70 lei

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...