Noutăţi

Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos pe 6 aprilie la Sala Palatului

Pe 6 aprilie la Sala Palatului din Bucureşti, BestMusic şi METALHEAD invită la aniversarea de 20 de ani a albumului „Apocalyptica plays Metallica by 4 cellos” unde finlandezii vor cânta integral materialul care i-a consacrat alături de multe alte hituri Metallica.

apocalyptica

În mai 1996, Apocalyptica lansau albumul de debut „Metallica by four cellos”, o adevărată operă rock care a schimbat peisajul muzical al următorilor 20 de ani. Alături de acest epic album ,la Bucureşti, trupa va cânta şi reinterpretări în premieră ale pieselor „Battery”, „Nothing Else Matters şi „Seek and Destroy”. Finlandezii oferă o abordare unică a hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. În plus, Apocalyptica şi-au creat propriul stil şi o carieră încununată de succes şi de milioane de albume vândute în jurul lumii.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

În earlybird până pe 15 ianuarie, acestea au următoarele preţuri:
– Categoria A: 199 de lei
– Categoria B: 129 de lei
– Categoria C: 109 de lei

– Categoria D: 89 de lei

După 15 ianuarie bilete costă 230 de lei Categoria A, 149 de lei Categoria B, 115 lei Categoria C şi 99 de lei Categoria D.

În ziua concertului, la intrare, acestea vor costa 250 de lei Categoria A, 160 de lei Categoria B, 130 de lei Categoria C şi 110 de lei Categoria D.

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în ţară.

Un eveniment METALHEAD şi BestMusic Live Concerts pwoered by ROCK FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...