Noutăţi

Apariție surprinzătoare în noul videoclip al celor de la Massive Attack

kate moss

Noul EP intitulat Ritual Spirit al formației Massive Attack a fost lansat în luna ianuarie a acestui an. Piesele de pe noul EP demonstrează încă o dată că Massive Attack știu cum să-și păstreze originalitatea într-o scenă muzicală sufocată de formații care par trase la indigo.

Trei dintre piesele care se regăsesc în Ritual Spirit au fost transpuse în videoclipuri care vorbesc despre ritualurile dansului. Celebra actriță Rosamund Pike apare în videoclipul “Voodoo In My Blood” iar dansul său se sincronizează cu o forță exterioară.  În videoclipul “Take It There”, protagonistul dansează cu demonii săi. Ultimul videoclip lansat de trupă, Ritual Spirit, surprinde o latură foarte artistică a supermodelului Kate Moss. Aceasta dansează ca și cum ar fi în transă, iar jocul de lumini și umbre este în concordanță cu versurile piesei. Colaborarea cu Kate Moss este o surpriză pentru mulți dintre fanii Massive Attack, dar supermodelul declară că este prietenă bună cu trupa de mulți ani și că este mândră că a apărut în unul dintre videoclipurile lor.

Massive Attack declară că nu au editat mai nimic din cadrele care se succed în videoclipul Ritual Spirit și că i-au oferit libertate totală supermodelului, iar aceasta a dansat folosindu-se doar de lumina unui singur bec.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!