Noutăţi

Anuryzm la Maximum Rock Festival (mesaj video)

Originară din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, formația ANURYZM abordează un sound progresiv, cu accente de thrash, innovator si neobișnuit pentru Orientul Mijlociu, dar care le-a adus aprecierea la nivel global și i-a ajutat să împartă scena cu artiști consacrați, precum Black Sabbath, Avenged Sevenfold, Epica, Nightwish, Yngwie Malmstreen, Scorpions și mulți alții.
Trupa își are rădăcinile in Beirut, Liban, fiind, la început, un proiect al unor vechi prieteni de liceu, care au lansat primul lor demo în 2004, oprindu-și brusc activitatea un an mai târziu. Trupa a revenit în 2011 cu schimbări în line-up și un prim album.
Cu numai două albume la activ, “Worm’s Eye View” (2011) și “All is Not for All” (2015), dar cu numeroase concerte și apariții la festivaluri, formația a reusit sa stranga o mulțime de fani. Chiar dacă trupa n-a reușit să mai ajungă anul trecut la festival, Anuryzm promite să se revanșeze pentru această ediție Maximum Rock Festival.

Urmăreşte mesajul video al trupei aici.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...