Noutăţi

ANTI-FLAG cântă la București pe 1 februarie în Quantic Club. Invitați speciali sunt E.M.I.L.

ANTI-FLAG cântă la București pe 1 februarie în Quantic Club. Invitați speciali sunt E.M.I.L.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-anti-flag-in-concert-labucuresti-48517/

Anti-Flag vin din Statele Unite și și-au început activitatea la finalul anilor ’80. Formația este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte și grupuri precum Greenpeace sau Amnesty Internațional.

Tocmai din acest motiv muzica are o puternică încărcătură politică. Numele lor vrea reprezinte poziția acestora împotriva războiului și faptul oamenii nu trebuie uniți sub un steag, ci trebuie trăiască toți în unitate și pace. Până acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematica lirică. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cântat alături de artiști precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember Cel mai recent album, ‘American Fall’ a fost lansat în 2017 ajungând pe locul 7 în Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar și în topurile din Germania și Austria.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Acestea au următoarele prețuri:

– earlybird: 99 lei – primele 100 de bilete
– presale: 119 lei – următoarele 200 de bilete
– presale: 130 lei
la intrare: 150 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!