Noutăţi

Anthony Kiedis (RHCP) neagă că drogurile ar fi cauza pentru internarea sa în spital

Potrivit celor de la The Pulse Of Radio, Anthony Kiedis a declarat că nu drogurile au fost cele care au jucat un rol în internarea sa recentă în spital, fapt ce a cauzat anularea a două concerte la începutul acestei luni.

Kiedis a declarat: „Am primit o mulțime de atenție. Am primit multe scrisori, se pare că oamenilor chiar le-a păsat. Prietenii mei m-au sunat, au fost și oameni cu care nu am mai vorbit de ani buni printre ei.”

„Ador să fiu sober, îmi aduce mai multe plăceri: reușesc să practic surf-ul, să îmi petrec timpul cu fiul meu, să cânt muzică, să fiu ok. Drogurile și alcoolul nu sunt mereu legate de muzicieni, bancheri, avocați, doctori, soții și așa mai departe. E o condiție care afectează pe toată lumea.”

Kiedis a descris și ceea ce s-a întâmplat în realitate: „Am rămas stupefiat, nu îmi mai simțeam picioarele, mă simțeam ca o fantomă. Întregul meu gât a fost blocat, și era cât pe ce să cad din picioare datorită durerii. Un prieten m-a dus la spital. Se pare că este vorba de un virus, plus o complicație de la o cicatrice mai veche.”.

Vă reamintim că Red Hot Chili Peppers va lansa al unsprezecelea album din carieră, „The Getaway”, în data de 17 iunie 2016.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!