Noutăţi

Annihilator, Power Trip și multe alte formații confirmate pentru Rockstadt Extreme Fest 2017

Luna februarie vine cu multe veşti şi noi confirmări pentru Rockstadt Extreme Fest 2017, eveniment ce va avea loc în perioada 10-13 august pe terenul de Biatlon de la baza Cetăţii Râşnov.

Pentru prima dată în istoria de 5 ani, Rockstadt Extreme Fest va avea patru headlineri, împărţiţi pe fiecare din cele patru zile ale festivalului, fiind pentru prima dată când prima zi a festivalului va avea parte de concerte pe ambele scene. Aşadar, şi numărul formaţiilor participante va creşte.

În ce priveşte confirmările, ANNIHILATOR va ocupă poziţia de headliner în prima zi a festivalului, 10 august. Considerată cea mai de succes trupa canadiană din istoria muzicii metal, Annihilator se bucură de un palmares impresionant ce numără peste 15 materiale full-length şi vânzări de milioane de discuri în toată lumea, iar trupa fondată de legendarul Jeff Waters rămâne la fel de emblematică şi în 2017.

Din Texas, membră a prestigiosului Southern Lord Records, POWER TRIP vor ajunge pentru prima dată în România, la fel şi THREAD OF OMEN, grup din Africa de Sud ce va bifa primul concert susţinut vreodată la un festival european.

GRIMEGOD vor susţine un show aniversar ce marchează 20 de ani de la lansarea albumului Dreamside Of Me, în timp ce DIAMONDS ARE FOREVER revin la Rockstadt Extreme Fest, de această dată cu un nou material discografic.

Tocmai din Stockholm, o mostră de black metal, thrash şi punk oferită de ANGREPP, GIVE EM BLOOD revin în România cu un nou material discografic, în timp ce AM FOST LA MUNTE ŞI MI-A PLĂCUT, nouă senzaţie a scenei underground autohtone, va ajunge pentru prima dată pe scenă festivalului.

Vorbind de showuri speciale, TAINEuna din cele mai vechi şi emblematice formaţii ale scenei autohtone – va oferi publicului un recital de 60 de minute ce se va dovedi cu siguranţă o experienţă muzicală aparte. Confirmările se încheie cu trei reveniri pe scenă festivalului: KULTIKA, BLACKSHEEP şi ALLOCHIRIA, cei din urmă revenind cu un nou material discografic.

Abonamentele sunt disponibile în reţea naţională şi internaţională, lista pentru etapele de presale până în august 2017 fiind disponibilă mai jos.

270 lei = 2.02 – 09.07.2017

300 lei = 10.07.2017 şi pe toată durata festivalului

Biletele pot fi găsite pe site-ul oficial, www.rockstadtextremefest.ro cât şi în punctele de vânzare deja cunoscute: Reţeaua de bilete Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. Pentru achiziţiaîn sistem internaţional, biletele pot fi achiziţionate de pe pagină oficială a festivalului.
La fel şi precedentele ediţii, NU vor există bilete pe zile , ci doar abonamente ce asigura accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!