Noutăţi

Annihilator în FORM SPACE

Annihilator revine în România, pe 20 noiembrie în Form Space din Cluj.

De-a lungul timpului, din componența formației au făcut parte artiști precum Mike Mangini ( Dream Theater) Joe Comeau (Overkill) sau Randy Black (Primal Fear, W.A.S.P.). Întrebat de la ce vine numele formației, Jeff Waters a declarat trupa a fost numită după numele tancului condus de personajul interpretat de Eddi Murphy în filmul ‘Best Defense’. După ce au lansat 3 demo-uri, Annihilator au scos și primul album în 1989, ‘Alice în Hell’ în urmă căruia au plecat într-un turneu internațional alături de Onslaught în Europa și Testament în America de Nord. Despre cel de al doilea demo al formației, ‘Phantasmagoria’, lansat în 1986, se spune ar fi fost unul dintre cele mai căutate demo-uri ale anilor ’80, după demo-urile Metallica și Megadeth.

Annihilator este probabil cea mai cunoscută formație de metal din Canada, cu o activitate de peste 30 de ani pe scenă mondială a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vândute în lume, este cu siguranță cea mai vândută formație de metal din Canada. Trupa face parte din careul de ași, așa numitul ‘Big 4 of Canada’ alături de Sacrifice, Voivod și Răzor și au la activ 16 albume de studio.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...