Noutăţi

ANGER DOSE lansează primul videoclip și anunță albumul de debut

Trupa bucureșteană de hardcore crust punk ANGER DOSE lansează Cop Hunt, primul single de pe albumul de debut Aimless Generation. Materialul cuprinde nouă piese cu o durată totală de 30 de minute, fiind înregistrat, mixat și masterizat de Marius Costache la Studio148.

Prima piesă aleasă pentru promovarea albumului se numește Cop Hunt și vorbește despre neîncrederea în politie, cazurile de corupție și violența extremă, de nepăsarea autorităților în momente critice, dar și despre faptul că există pentru a ține populația sub control și nu pentru a o apăra.

Albumul Aimless Generation va fi lansat în data de 30 septembrie, mai întâi în format digital, urmând ca materialul să devină disponibil și în format fizic, la o dată ulterioară, prin intermediul Overdue Records 2.0.

ANGER DOSE este o trupă din București ce îmbină stiluri ca hardcore/crust/punk cu black metal, post metal, sludge sau powerviolence, combinate cu versuri despre rasism, corupție, ignoranță, frustrările și nedreptățile întâlnite zilnic. Membrii fac sau au făcut parte din trupe ca Mediocracy, Breathelast, Ropeburn, Killer Victim, Church of Cthulhu sau Drop out of Life, printre altele.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!