Noutăţi

Angelcrypt din Malta se alătură dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club

Angelcrypt se alătură formațiilor dordeduh și Eternal Fire pe 9 decembrie 2023 în Quantic Club, la evenimentul ce marchează lansarea albumului ‘Architect of Decay‘ al grupului bucureștean Eternal Fire.

Angelcrypt este o trupă de Melodic Death Metal, originară din Malta. De la înființarea sa în 1997, trupa a reușit să lanseze nu mai puțin de 9 material discografice. Piesa „The Black Hand” a fost aleasă ca soundtrack oficial pentru seria „Global Overkill” a postului de televiziune Banger TV. Trupa a participat la numeroase festivaluri importante în Malta și în întreaga Europă, împărțind scene cu artiști precum Grave, Blaze Bayley, Fleshgod Apocalypse, Memoriam, Destruction sau Pestilence.

Biletele se pot achiziționa prin iabilet.ro accesând link-ul de mai jos, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului.

bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dordeduh-eternal-fire-lansare-de-album-quantic-87865/

facebook event: https://www.facebook.com/events/1193418994665824

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei „Oase” Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

Eternal Fire lineup:
• Vocals: Valentin Buzduga
• Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
• Electric Guitar: Horia Dima
• Bass Guitar: Mihai „Gopo” Cristea
• Keyboards: Andreea Turzai
• Drums: Emanuel Ravasel

Single-urile lansate până în acest moment de Eternal Fire, pot fi vizionate pe YouTube prin linkurile de mai jos.

ETERNAL FIRE – Shores of Oneiros (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

ETERNAL FIRE – Beyond the Veil of Flesh (OFFICIAL LYRIC VIDEO)

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...