Noutăţi

ANCST cooptează fostul toboşar Sincarnate şi anunţă un nou album în 2018

Grupul german de crust black metal ANCST a anunţat semnarea unui contract cu casa de discuri Lifeforce Records pentru lansarea unui nou album. Albumul este planificat să apară în prima parte a anului 2018.

“Suntem mândrii să anunţăm că ne vom unii forţele cu Lifeforce Records pentru următorul nostru album din 2018. Crescând în zona hardcore şi metal germană, Lifeforce are un loc special în inimile noastre şi ne simţim onoraţi să fim parte din grupul de formaţii care activează sub umbrela acestui label, trupe printre care se numără şi nemţii King Apathy, olandezii de la Teethgrinder sau chiar nume mari precum Heaven Shall Burn sau Between Buried And Me.

De asemenea suntem bucuroşi să prezentăm noul membru al trupei noastre, Mihai, care va fi şi primul nostru toboşar. Mihai se bucură de experienţe alături de numeroase formaţii, el făcâd parte şi din formaţia Sincarnate cu care a lucrat la penultimul material de studio “Nothing left to give”, album promovat într-un turneu alături de legendara trupă americană Nile.

În ultimii trei ani am fost în turnee unde toba era asigurată de fostul nostru prieten Roland (404), un sampler care se ocupa de partea de drum machine. A fost o călătorie interesantă deşi mulţi dintre voi aţi fost, în general, nemulţumiţi de faptul ca nu avem un toboşar real. În sfârşit veţi putea auzi un blastbeat oferit de un toboşar real în următorul nostru turneu din septembrie alături de King Apathy

Datele turneului sunt următoarele:

15.09. D-München, Kafe Marat
16.09. D-Karlsruhe, P8
17.09. D-Koblenz, Sk2
18.09. D-Wuppertal, AZ
19.09 D-Gießen, AK44
20.09. D-Münster, Baracke
21.09. D-Göttingen, Teekeller
22.09. D-Rotenburg, Villa
23.09. D-Hamburg, Hafenstraße
24.09. D-Berlin, Zukunft am Ostkreuz


Mai multe detalii despre  puteţi găsi pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/angstnoise/

Toată discografia trupei se poate asculta pe:
– Bandcamp – https://angstnoise.bandcamp.com/
– Spotify – https://open.spotify.com/artist/5zGxYEPyynjUkIBgKRI1Wt
– Deezer – http://www.deezer.com/en/artist/6080578

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...