Noutăţi

An Abstract Illusion au lansat un nou single

An Abstract Illusion au lansat astăzi un nou single preluat de pe albumul lor de debut, intitulat Illuminate the Path, programat să apară pe 27 iulie 2016. Cu această ocazie, trupa, care face parte din undergroundul Suediei, a prezentat și grafica ce va însoți LP-ul.

an abstract promo

Piesa, care preia titlul albumului, este prima lansare de după EP-ul de debut, Atonement is Nigh, apărut în 2014. Din punct de vedere muzical, reprezintă o combinație între symphonic și progressive death metal, făcându-se remarcată prin tobele complexe dar și prin solourile melodice și destul de lente. Având o durată de peste 11 minute, este variată și nu plictisește nicio clipă ascultătorul, îmbinând un sunet modern cu o structură tradițională pentru un cântec progressive. Albumul va putea fi ascultat începând cu data lansării pe Spotify și Bandcamp, linkurile urmând a fi distribuite pe profilul oficial de Facebook al formației. Mai jos, puteți asculta noul single:

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...