Noutăţi

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut vor concerta alături de Tides From Nebula la București

tides from nebula

Tides From Nebula revin sâmbătă, 22 Octombrie, la București pentru a susține un show ieșit din comun! Polonezii aduc cu ei piesele de pe noul lor material, „SAFEHAVEN”, un album complex de denota stilul unic și atipic post rock pentru care Tides From Nebula sunt renumiți. În deschidere vor cânta „Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut”.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut este un proiect nou apărut în scena muzicală underground bucureșteană. Pe 20 februarie, proiectul a lansat EP-ul său de debut, numit „Susurul râurilor care curg în jos, sau în sus, depinde cum te uiți”, pe bandcamp. Acesta se poate asculta mai jos:

Albumul conține 6 piese. A fost înregistrat/mixat de Vlad Enescu, și masterizat de Robert Cotoros (Hteththemeth). Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut se afirmă prin prezența comică și dezinvoltă de care dă dovadă pe rețelele de socializare.

Facebook: https://www.facebook.com/aflmsmp/
Pentru acest eveniment a fost pus în vânzare un număr limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro în format electronic și în format fizic în cele 1700 de puncte din rețeaua iaBilet: Magazinul Muzica, Rețeaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), magazinul Uman, în cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic și Hard Rock Cafe.

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Biletele sunt disponibile la pretul de 45 de Lei, urmand ca acestea sa coste 50 de Lei, respectiv 55 de Lei in ziua concertului la intrare.

Un eveniment marca METALHEAD

Sunt un tip care compune muzică, și din când în când își mai dă cu părerea despre muzica altora pe internet, că de, vorba aia, nu-s destule păreri pe internet. Sunt prezentatorul emisiunii Flash News, pe care încerc, împreună cu colegii, să o fac să fie…

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...