Noutăţi

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut revin în Iași

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut ajung din nou în Iași cu muzica lor cu riffuri și drone, care acuma mai e și stoner, cine să-i mai înțeleagă. Vă vedeți cu ei pe 16 noiembrie în Legend. Haideți să vedeți ce era așa de bine înainte.

19:00 Open doors
21:00 Live

Acces general 50 RON
Acces elevi/studenți 35 RON
Bilete disponibile pe iabilet.ro: 

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) e o formație de post-rock din București formată din 5 băieți, care nu sunt toți din București. Nu au vocalist, fiindcă nu zice nicăieri că trebuie.

Cântă împreună din 2016 și de atunci tot scriu muzică instrumentală cu o sonoritate puternică, unele melodii fiind chiar reușite. Pe cele mai puțin reușite nu le cântă.

E posibil să-i știți de la ediția din 2017 a Rockstadt Extreme Fest sau de la Electric Castle, unde au cucerit în 2017, 2019 și 2021 inimile metaliștilor, hipsterilor și corporatiștilor de pretutindeni. Au mai cântat la dunk!festival, în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP. 

Între timp au scos trei albume, două dintre ele chiar ok, cel mai recent dintre cele ok fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records.

Formația se află în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner, iar momentan lucrează la cel de-al patrulea album.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...