Noutăţi

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut lansează un nou album

După nici 3 ani de când Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut se pot numi o trupă, a venit momentul să anunțăm și lansarea celui de-al treilea material discografic, „La Deal”.
EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprinda esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale membrilor trupei. „La Deal” reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă) și se va putea găsi in format digital pe toate platformele de streaming și BandCamp, iar în format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare.
Cu această ocazie specială, trupa Noua Ani Lumină a fost invitată să concerteze alături de ei pe scena din Control pe 11 aprilie.

open doors: 20.30h
Bilete: 30 lei, disponibile în avans pe Eventbook.ro și la intrare în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.

https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-am-fost-la-munte-si-mi-a-placut

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...