Noutăţi

Alternosfera a lansat primul videoclip de pe albumul „Haosoleum”

Alternosfera, îndrăgita formaţie rock din Chişinău, lansează primul videoclip de pe albumul „Haosoleum”, pentru piesa cu acelaşi titlu.

alternosfera-haosoleum

Videoclipul conţine scene din scurt metrajul „Flutulus”, o nouă producție independentă din Republica Moldova şi are drept scop promovarea scurt-metrajului.
Filmările videoclipului au avut loc la complexul „Vila cu parc Mandac”, un conac boieresc construit la sfârşitul secolului XIX aflat în nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc şi o parte din filmările pentru „Flutulus”.
Filmul este un scurt metraj de 30 de minute, în regia lui Igor Sadovski, imaginea fiind realizată de Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chişinău şi Oliver Toderiţă din Bucureşti. Producţia urmează a fi lansată în primăvara acestui an şi va fi proiectată iniţial doar în cadrul festivalurilor internaţionale de film.
„Haosoleum” este al cincilea album din discografia formaţiei Alternosfera, ce a fost lansat în toamna anului 2015 la Bucureşti şi Chişinău.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...