Diverse

Alex Clare în deschiderea programului „Sibiu – festival city”

Alex Clare, favoritul topurilor britanice și germane, al cărui single “Too Close”, cu peste 100 de milioane de vizualizări numai pe youtube, i-a adus vânzări record, o colaborare cu Microsoft și o foarte prețioasă nominalizare la Brit Awards, lansează proiectul “Sibiu – Festival City”, un program derulat în perioada 27-29 iulie, inițiat de ARTmania. Britanicul Alex Claire își va întâlni fanii din România la ceremonia de lansare a acestui proiect, programată joi, 27 iulie, de la ora 21.30, în Piața Mică din Sibiu. Pe lângă o ofertă cultural bogată – concerte, expoziții, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui prima ediție a reuniunii internaționale Est European Music Conference (EEMC), un eveniment de anvergură europeană, platfomă de dialog pentru peste 500 de experți, autorități, promoteri români și principalii operatori de pe piața internațională a festivalurilor.

· Biletele pentru accesul la East European Music Conference, programată în cadrul proiectului “Sibiu – Festival City”- s-au pus învânzare pe site-ul oficial al evenimentului, www.eemusic.ro.

· Biletele costă 190, 210 sau 240 de lei, în funcție de momentul achiziției. Biletele permit accesul la ambele zile de eveniment și sunt valabile pentru întreaga serie de seminarii și conferințe incluse în program.

· “Sibiu – Festival City” se derulează în aceeași perioadă cu Festivalul ArtMania, transformând încă o dată orașul Sibiu într-o veritabilă Capitală a Culturii.

Pe lista participanților confirmați la prima ediție East European Music Conference se adaugă un nou nume, Nikki McNeill, fondatorul companiei Global Publicity, o agenție internațională cu sediul la Londra, care se ocupă de strategii de marketing și comunicare pentru artiști, evenimente sau festivaluri, având printre clienți faimosul Festival de la Sziget.

Printre oamenii de comunicare care vor modera conferințele se numără jurnalistul Horia Ghibuțiu – care-și folosește experiența de conducător al unora dintre principalele publicații din România (Adevărul, Evenimentul Zilei, Compact, FHM sau Viva!) pentru a gestiona “Un site de muzică”, cel mai nou proiect al trustului AG Radio Holding, sau Vlad Tăușance – consultant în comunicare și antrenor de creativitate aplicată în atelierele Creative Fitness Studio. Ni se alătură profesioniștii din industrie și din media precum: Mihai Păun – directorul Festivalului Electric Castle, Guido Janssens și Laura Coroianu – unii dintre cei mai importanți promoteri români, directori ai festivalului BestFest, sau jurnalistul și scriitorul Lucian Mîndruță, media trainer, care, după nenumărate proiecte de print sau televiziune, gestionează acum spațiul social “Interactiv”, la DigiFM, dar și alte câteva proiecte cu notorietate, începând cu blogul lucianmindruta.com sau comunitatea cubicicletalamare.com.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...