Noutăţi

Akral Necrosis şi Downfall urcă pe scena din Hard Club la Cluj Napoca pe 5 noiembrie

Sâmbătă, 5 noiembrie, fanii black metal sunt aşteptaţi în Hard Club din Cluj Napoca pentru o seară în compania trupelor Akral Necrosis şi Downfall.

clujposter

Show-ul face parte din turneul de promovare a noului album Akral Necrosis, intitulat “Underlight”. Support 20 de lei.
Merchandise-ul trupelor va fi disponibil în seară concertului.
Akral Necrosis, una dintre cele mai longevive şi încăpăţânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nişa pe cale de dispariţie a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluţie naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morţii, fără urmeze un fir narativ, „Underlight” reuşeşte fie un album şi mai întunecat faţă de materialele anterioare ale trupei.

Downfall sunt o trupă tânără de black metal din Bucureşti. Înfiinţat în 2014, grupul a ales un sound care alternează între raw black metal şi influenţe de thrash metal.

https://youtu.be/r6raKw_5mAA
Pentru mai multe detalii şi concursuri puteţi accesa pagina oficială a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1212861542106961

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...