Noutăţi

Mercy’s Dirge si Váthos cântă alături de Akral Necrosis pe 18 mai în Quantic Club

În 2018, Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisă de concerte grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul, programat la mijlocul lunii mai, va trece prin Cluj-Napoca (17 mai, Hard Club), București (18 mai, Quantic) și Iasi (19 mai, Rock’N Iași). În concertul din București, trupa Akral Necrosis îi vor avea alături ca invitați speciali pe Mercy’s Dirge și Váthos.

După un an sabatic în privința activității live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregătește din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album intitulat „Underlight”, prin Loud Rage Music, materialprimit cu satisfacție de fani și bine receptat de presa internațională datorita unui black metal tăios și lipsit de menajamente.
„Underlight”, ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

Considerată a fi prima trupă de black/death metal din România, Mercy’s Dirge revine după o pauză de activitate de două decenii. Trupa a început o nouă serie de apariții live în urmă cu un an, timp în care a lansat un EP self-titled și albumul live intitulat “Live, Raw & Relentless”. Sunetul sucevenilor se înscrie în zona black-death-ului old school, cu piese ce defilează pe ritmuri greoaie, armonii tenebroase și voci macabre. Ascultă albumul “Live, Raw & Relentless” aici.

Váthos sunt o trupă tânără de post black metal din București, fondată în anul 2017, având la bază mai multe influențe din zonele atmospheric black, melodic death și nu numai. Scopul lor este să aducă o perspectivă personală scenei de post black metal. Ascultă aici piesa „Shape of…”

Biletele se pot achiziționa la pret presale de 20 de lei de pe iabilet.ro sau de la intrare, în seara concertului, cu 25 de lei.

Puteți găsi bilete și in reteaua iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile iaBilet pentru IOS și Android.

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!