Noutăţi

Akral Necrosis lansează noul album alături de Esperoza, Invader, Tenebres şi Saddayah în Quantic Pub pe 12 noiembrie

akral

Akral Necrosis şi Esperoza lansează albume noi alături de Invader, Tenebres şi Saddayah la Bucureşti pe 12 noiembrie în Quantic Club. Seara poartă numele de „Deathkult Underlight”, iar ostilităţile vor începe de la ora 20:00. Biletele sunt disponibile la preţul de 20 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua iabilet.ro, iar în seara evenimentului acestea vor costa 25 de lei.
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive şi încăpăţânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nişa pe cale de dispariţie a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluţie naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morţii, fără urmeze un fir narativ, „Underlight” reuşeşte fie un album şi mai întunecat faţă de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat şi masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. „Underlight” va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.
Câteva piese noi vor putea fi ascultate aici foarte curând: https://loudragemusic.bandcamp.com/
Esperoza sunt una dintre cele mai interesante apariţii din ultimul deceniu când vine vorba de scena de metal extrem din Moldova. Trupa a fost înfiinţată în 2010 de Zoya şi Dmitrii cu scopul de a crea o muzică ce ţine de sfera extremului, dar cu un stil neortodox. Cei doi muzicieni au ales combine sonorităţi old school black, death şi thrash metal cu orchestraţie simfonică.

Trupa a decis şi lanseze noul album în cadrul concertului de la Bucureşti. “Aum Corrupted” va fi lansat prin WormHoleDeath Records şi Aural Music. Noul album prezintă un sound foarte dark, depresiv şi obscur, fiind considerat foarte diferit faţă de primul album al trupei. “Aum Corrupted” este prezentat de Esperoza ca fiind un album “Metal”, cu care lasă deoparte termenul de “Symphonic Metal”.
Invader este o trupă tânără de melodic death metal din Lupeni înfiinţată în 2013 şi au reuşit lanseze până acum „Sons of a Dying Sunca material de debut. Cu siguranţă una dintre cele mai active trupe ca număr de concerte, Invader au câştigat locul I la OSTRING, dar şi la Posada Rock 2016.

Tenebres a luat naştere în iarna lui 2015 din cenuşa a trei trupe. Trupa şi-a închegat sound-ul în jurul sonorităţilor black, gothic şi doom metal pe care le subliniază cu ajutorul clapelor şi a violoncelului. Trupa a mai concertat în Bucureşti şi s-a bucurat de o primire caldă din partea publicului cu ocazia primei ediţii OSTRING. Tenebres se declară influenţaţi de trupe ca Lux Incerta, Virgin Black, My Dying Bride, Cradle of Filth şamd.

Saddayah reprezintă o nouă apariţie pe aria extremă a undergroundului. Activi pe scenă de la finalul lui 2014, trupeţii au ales îmbine death metalul cu influenţe de black metal. Saddayah va lansa în curând primul album: “Apopheny of Life”.

Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Hard Rock Cafe, Berăria H, Magazinul Muzica, Reţeaua SAY SHOP,Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox şi Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţară). Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, pe factură Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

FB event page: https://www.facebook.com/events/1594319027537387/
Evenimentul este organizat de Cavalleria.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!