Noutăţi

Akral Necrosis lansează albumul “Underlight” în Quantic Pub

Akral Necrosis lansează „Underlight” și închid show-urile pe 2016 la București pe 12 noiembrie în Quantic Club. Seara poartă numele de „Deathkult Underlight”, iar ostilitățile vor începe de la ora 20:00. Biletele vor putea fi achiziționate în presale la prețul de 20 de lei din rețeaua iabilet.ro, iar în seara evenimentului la 25 de lei.
protoposter

Evenimentul de lansare a fost atent conceput alături de Cavalleria Events, cu sprijinul cărora trupa a reușit să selecționeze patru invitați speciali care vor urca pe scenă clubului Quantic. Trupele invitate vor fi dezvăluite foarte curând, odată cu posibilitatea de a achiziționa bilete.

Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive și încăpățânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nișa pe cale de dispariție a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluție naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morții, fără să urmeze un fir narativ, „Underlight” reușește să fie un album și mai întunecat față de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat și masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. „Underlight” va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.
Playlist “Underlight”:
01. Separator
02. King in Yellow
03. Saturnian Gallows
04. Exhortatio ad Bellum
05. Purge
06. Sin Gauntlet
07. Hounds of Plague
08. Blackthrone
09. Underlight
Datele complete ale turneului de promovare vor fi anunțate foarte curând.
Akral Necrosis Official FB
FB event page: https://www.facebook.com/events/1594319027537387/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...