Noutăţi

Akral Necrosis în Underlight Segregation Tour

underlighttour

Odată cu lansarea albumului “Underlight” via Loud Rage Music, Akral Necrosis pleacă la drum în cadrul “Underlight Segregation Tour”. Prima serie de concerte de promovare a noului material îi aduce pe black-thrasherii bucureşteni la Sofia, Iaşi, Suceava, Craiova, Cluj-Napoca şi Bucureşti.
Datele turneului:
14 octombrie – Sofia, Autumn Souls of Sofia Fest – Live&Loud
21 octombrie – Iaşi, The Gate Club
22 octombrie – Suceava, 31 Motors Pub
28 octombrie – Craiova, Teatrul Café Play cu Vulture Industries şi Sulphur
5 noiembrie – Cluj Napoca, Hard Club
12 noiembrie – Bucureşti, Quantic Club
Lansarea albumului coincide cu primul show din turneul de promovare, pe 14 octombrie.
Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive şi încăpăţânate trupe din underground-ul românesc, mai exact din nişă pe cale de dispariţie a black metal-ului (din RO), lansează un nou album full lenght cu numele de „Underlight”. Trupa descrie noul album ca pe o evoluţie naturală, lipsită de orice fel de compromis. Cu un concept care se leagă strâns de ideea morţii, fără urmeze un fir narativ, „Underlight” reuşeşte fie un album şi mai întunecat faţă de materialele anterioare ale trupei.
Albumul a fost înregistrat la Studio 148, mixat şi masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. „Underlight” va fi lansat de Loud Rage Music în data de 14 octombrie.
Prima audiţie cu public a albumului are loc pe 30 septembrie în Private Hell, Bucureşti. Mai multe detalii pe pagina de FB a evenimentului.
“Underlight Segregation Tour” este prezentat de Cavalleria Events.

Akral Necrosis Official FB

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...