Noutăţi

Akral Necrosis a lansat al doilea single de pe “The Greater Absence”

“I See the Bright Lights” este noul single Akral Necrosis și poate fi ascultat pe youtube. Single-ul relevă una dintre fațetele noului material. Este o piesă lungă, eclectică, cu elemente progresive, pasaje atmosferice, incursiuni melodice și izbucniri violente. Albumul cu numărul 3 al grupului va fi lansat pe 25 septembrie via Loud Rage Music și poate fi precomandat alături de merchandise prin intermediul paginii oficiale de facebook Akral Necrosis.
Noul album Akral Necrosis, intitulat “The Greater Absence”, va fi lansat oficial în ultima vineri a lui septembrie, în cadrul unui concert special, alături de Rancorum și Váthos. Evenimentul va avea loc în grădina de vară a clubului Quantic cu un număr limitat de participanți.
Prețul unui bilet este de 40 de lei, iar în ziua evenimentului va fi de 50 de lei. Biletele sunt aproape de epuizare în clipa de față.
https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-de-album-akral-necrosis-25-septembrie-în-quantic-club-58491/
Numărul biletelor este limitat și nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranță și prevenție epidemiologica în vigoare.
“The Greater Absence” conține 10 piese, are o durată de peste o oră și marchează revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost înregistrat într-o componență cel puțin interesantă, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateriști din Polonia.
Materialul va putea fi achiziționat în format fizic în ziua concertului, alături de merchandise oficial.
Concertul de lansare din 25 septembrie este primul în noua componență a trupei, cu Philip Philipov în spatele tobei.

Akral Necrosis a debutat în 2011 cu albumul „Pandemic Dominion”, un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. În 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu „Underlight”, de data aceasta un material construit în jurul singurei certitudini a condiției umane.
Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosis
Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/295299495038415/

 

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!