Noutăţi

Agentul Misfits a tras pe sfoară organizatorii din Europa

Bucureşti, 15 iulie 2016 – Următorul text este scris, publicat şi aprobat de Rockstadt Extreme Fest (reprezentat de Asociaţia Culturală REF – România), Loud Events (Bulgaria), Associazione arte & arte (Italia), A La Carga Producciones S.L. (Spania) şi Cieszanow Rock Festival Polonia, reprezentat de Centrum Kultury i Sportu w Cieszanowie.
Către public şi presa internaţională, dorim aducem la cunoştinţă o situaţie dificilă şi fără precedent, cu privire la formaţia MISFITS şi agentul acestora, Chuck Bernal, reprezentant Arstis Wordwide (www.artists-worldwide.com), având sediul în oraşul Los Angeles.

Misfits

După cum unii din voi au la cunoştinţă, MISFITS aveau programate o serie de concerte în Europa, parte a unui turneu european programat în luna august în România, Bulgaria, Italia, Polonia, Ucraina şi Spania. O parte din aceste showuri au fost antamate încă din 2015.
În seara de 11 mai, organizatorii au fost anunţaţi aceste concerte europene au fost anulate din cauza unei urgenţe de familie. Coincidenţă sau nu, următoarea zi a adus anunţul reuniunii MISFITS în formula originală, alături de DANZIG, 2 concerte programate în luna Septembrie pe continentul american. Totuşi – spre exemplu – Rockstadt Extreme Fest a luat la cunoştinţă această veste din mediul online şi nu a primit niciodată un mail în care a fost anunţat de anularea acestui concert.
Procedura standard în cazul în care un concert este anulat din cauza trupei presupune agenţia responsabilă va returna banii primiţi drept avans pentru eveniment. Nu a fost cazul, deşi domnul Bernal a asigurat în scris şi prin telefon fiecare organizator va primi banii înapoi. Vreme de peste 2 luni, fiecare organizator a încercat recupereze aceşti bani, sume importante de bani transferate drept avansuri pentru concerte. Ce am primit au fost întârzieri peste întârzieri, termene şi promisiuni nerespectate, absolut nicio explicaţie pentru amânarea returnării banilor sau o motivaţie palpabilă în acest sens. Cu toţi avem documente doveditoare în acest sens şi conversaţii via e-mail. Iar agenţia cu pricina are datele noastre bancare încă din momentul în care aceste avansuri au fost emise. Totuşi, numeroase amânări au fost obţinute cu motivaţia lipsei acestor informaţii.

Mai târziu am aflat fiecare organizator este în exact aceeaşi situaţie şi a primit exact aceeaşi explicaţie. Sau, mai bine spus, nicio explicaţie. Astfel, am început lucrăm împreună pentru a ajunge la o soluţie diplomatică, numeroase telefoane au fost date zilnic, la fel şi sute de mailuri.
Nu ştim dacă formaţia are la cunoştinţă această situaţie, noi am încercat contactăm orice sursă publică găsită disponibilă, însă fără succes.
Până în acest moment, domnul Bernal şi asociaţii sau au evitat procesul returnării banilor şi chiar au trimis documente false ce ar fi trebuit ateste returnarea banilor. O inspecţie legală a arătat însă acest document nu are absolut nicio valoare, mai mult, este un document ilegal. fim sinceri, un astfel de document a fost emis doar în urmă numeroaselor telefoane şi mailuri, explicând dacă situaţia nu va fi rezolvată, singura şi ultima soluţie diplomatică va fi publicăm toată această poveste.
Prin acest comunicat, intenţia organizatorilor este de a răspândi informaţia la nivel internaţional şi a obţine o reacţie clară şi oficială din partea formaţiei MISFITS sau a managementului pentru a clarifica această poveste, asta dacă au la cunoştinţă acţiunile domnului Chuck Bernal şi a colegilor din Artists Worldwide. În primul rând suntem fani ai muzicii şi facem acest lucru din pasiune şi pentru beneficiul muzicii şi a artiştilor. Ne considerăm oameni profesionişti şi diplomaţi. Însă această situaţie a mers mult prea departe şi am ajuns în punctul în care nu mai putem tolera astfel de acţiuni.
Dacă există persoane din media sau din interiorul formaţiei ce doresc ne contacteze, informaţiile noastre sunt disponibile mai jos.
mulţumim pentru atenţie şi interes.
Rockstadt Extreme Fest: booking@rockstadtextremefest.ro
• Loud events: vixx@liveandloud.net
• Associazione arte & arte: fra@hhbooking.it
• A La Carga Producciones S.L.: info@alacargaproducciones.com
• Cieszanow Rock Festival: artur.tylmanowski@gmail.com

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!