Noutăţi

Aeon Blank a lansat videoclipul „Hipster Apocalypse”

aeon-blank

Aeon Blank a lansat clipul piesei „Hipster Apocalypse”, cea de-a treia colaborare cu videograful Alexandru Popescu, şi care poate fi vizionat aici:


Această piesă este cea cu care ne luăm la revedere de la Dark Waters, cel de-al doilea album al nostru, lansat acum doi ani, urmând ca în 2017 explorăm noi teritorii cu un nou material. Este cea de-a treia colaboare cu prietenul meu de nădejde, Alexandru Popescu, alături de Iuliana Popescu, cea care s-a ocupat de montaj, însă cu siguranţă nu va fi ultima. E un clip în care am investit fără teamă, lucru pe care l- face oricând, atâta timp cât Alex ar fi la butoane. Ce ne-am dorit de la acest clip a fost în primul rând simplitatea. Am vrut le oferim celor care ne ascultă posibilitatea de a ne vedea în acţiune, am vrut ca focusul fie pe trupă, pe noi ca echipă, fiind singurul nostru clip de aceste fel, axat pe band performance. Ne veţi putea vedea şi serioşi şi mai puţin serioşi. Noi ne-am distrat copios la filmări şi sperăm placă rezultatul final. Mulţumim întregii echipe, precum şi celor de la Esound pentru ajutorul acordat şi abia aşteptăm următoarea colaborare. Rock on!” – Emil Luca

Albumul „Dark Waters” în format CD este disponibil pentru a fi comandat de pe www.getmusic.ro la preţul de 29.99 lei: http://smarturl.it/aeon-dark-getmusic. De asemenea, cei din afara României îl pot achiziţiona de aici: http://smarturl.it/aeon-dark-intl. În format digital, „Dark Waters” poate fi descărcat sau ascultat de la linkurile de aici: https://UMR.lnk.to/AeonBlank-DarkWatersWe

„Dark Waters” conţine 12 melodii şi a fost mixat de Adam Whittaker, care de-a lungul timpului a lucrat cu nume ca Amy Winehouse, Mark Ronson, Lilly Allen, Starsailor, precum şi cu formaţii româneşti ca Grimus sau OCS.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...