Noutăţi

Aeon Blank lansează un nou single în Quantic, alături de Stonelight

Trupa Aeon Blank lansează „Monștri”, un nou single, însoțit de videoclip. Concertul de lansare va avea loc duminică, 3 decembrie, în Club Quantic. 

Videoclipul piesei este realizat de către Emil Luca, solistul trupei, și este o incursiune suprarealistă în infernul personal. „Monștri” este despre greșeli neasumate, regrete și răni nevindecate. 

În deschidere vor concerta cei de la Stonelight.
Biletele vor fi disponibile în curând prin iabilet.ro.

Aeon Blank a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv. Până în prezent au la activ 3 materiale discografice, “Handmadegods & Godmadedemons”(2012), “Dark Waters“(2014) și “Dystopia“(2019) iar în prezent lucrează la un nou album, ce se va intitula “Ireversibil“.

STONELIGHT este o trupă de metal bucureșteană înființată de Mihai Ioniță și Vanda Restye în 2013. Stilul lor este un crossover unic de old school heavy melodic metal, cu pasaje surprinzătoare progressive, ritmuri complexe și un sunet bine construit de chitară, cu solouri memorabile, o puternică voce feminină, refrene ușor de reținut și cântat și peste toate acestea, un aranjament simfonic de clape, pian și solouri de keytar.
Cei 5 membri oferă un show energetic de neuitat prin melodiile metal explozive, prezență scenică autentică și carismă puternică!
În acest moment, trupa își concentrează activitatea atât pentru lansarea celui de-al doilea material de studio, urmând că în scurt timp să prezinte publicului primul ep, cât și pentru concertele live în număr cât mai mare! 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...