Noutăţi

Aeon Blank a lansat videoclipul I Wish I Had A Gun

Aeon Blank a lansat astăzi prin Universal Music România cel mai nou single și videoclip al formației, numit I WISH I HAD A GUN.

Single-ul este primul extras de pe noul album al trupei, care se va numi DYSTOPIA și care va fi lansat în toamna acestui an.

Având ca teme principale political corectness-ul și totalitarismul, în special cel de stânga, DYSTOPIA se anunță un album cu tentă politică ce vizează în primul rând comunismul, precum și victimele acestei ideologii, care pare că în zilele noastre cunoaște din ce în ce mai mulți adepți, în ciuda realității crude a ultimului secol.

I WISH I HAD A GUN este prima colaborare a trupei cu Iustin Șurpănelu, realizatorul videoclipului, împreună cu Sorin Florea.

La filmările videoclipului au participat actorii Cezar Antal, Tudor Morgovan, Rareş Zimbran, Daniel Nuță, Ioana Chiriac și Magda Dimitrescu, cărora Aeon Blank le multumește din suflet.

De machiaje și efecte speciale s-a ocupat Dana Angelescu, iar filmatile au avut loc la Tranzit.ro, prin bunăvoința Ralucăi Voinea.

Mixul și masterul piesei sunt semnate de Adam Whittaker, cel care a dat viață și celui de-al doilea album Aeon Blank, Dark Waters.

Melodia poate fi descărcată sau ascultată online aici: https://UMR.lnk.to/IWishIHadAGunPR

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!