Noutăţi

Aeon Blank a lansat un nou single și videoclip: „Monștri”

Aeon Blank a lansat duminică, 3 decembrie, în club Quantic, un nou single intitulat „Monștri”. Piesa este însoțită de un videoclip special, o metaforă suprarealistă despre iadul personal al fiecăruia, despre greșeli neasumate, regrete și, în fond, despre latura negativă (conștientizată sau nu) a fiecăruia dintre noi. Noul videoclip poate fi urmărit la linkul de mai jos:

Scenariul, montajul și efectele speciale sunt realizate de către Emil Luca, solistul trupei, la colorizare și DOP o regăsim pe Christina One, iar Dan Niculescu (June Turns Black) s-a ocupat de mix și master.

Filmările videoclipului au durat 7 zile și au avut loc în incinta Facultății de Medicină Veterinară București și pe malul râului Neajlov. Editarea video a fost un adevărat tur de forță, durând aproape două luni și jumătate. 

Melodia poate fi descarcată sau ascultată online aici: 

https://AeonBlank.lnk.to/MonstriPR

AEON BLANK înseamnă:

Emil Luca (voce și chitară)

Alexandru Grăjdeanu (violoncel)

Sebastian Nazarevscky (chitară)

Adrian Popescu (chitară bas)

Florina Popescu (tobe)

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...