Noutăţi

Aeon Blank a lansat albumul „Dystopia”

Aeon Blank a lansat miercuri prin Universal Music România cel de-al treilea lor album, „Dystopia”, printr-un concert în clubul Quantic din București. Materialul va putea fi găsit începând de săptămâna viitoare în magazinele Cărturești și Muzica, precum și online în formate de streaming și download la acest link: https://AeonBlank.lnk.to/DystopiaNE.

Despre concert și album, Emil Luca (voce și chitară) a declarat: „Am lansat miercuri Dystopia în Quantic, alături de fani, prieteni vechi și noi și invitați dragi nouă. Mulțumim din suflet celor de la Sea Section, invitaților noștri, soprana Carla Mușat, Ana Coman, Mihai de la Breathelast, Liviu Ustinescu de la Contraband X, celor de la Universal Music, lui Miluță Flueraș, lui Mircea Moldovan care ne-a făcut sunăm super fain și tuturor celor care au fost alături de noi la acest eveniment pe care îl așteptăm de foarte mult timp.

Dystopia este aici și este despre noi toți și despre lumea în care trăim. Și vă recomandăm din suflet să îl ascultați și să aruncați un ochi și pe versuri. Știu, e greu, oamenii sunt din ce în ce mai puțin interesați de versurile trupelor pe care le ascultă. Fredonează piesele, dacă le plac, dar fără a încerca să înțeleagă neapărat despre ce este vorba. Mi-aș dori mult ca în cazul albumului ăsta să nu se întâmple asta. Dystopia este un tot unitar și cred că versurile sunt extrem de importante, albumul ăsta are un mesaj puternic și asumat, unul politic, anticomunist și anti political correctness și a fost o provocare în sine să îmi aleg cuvintele potrivite pentru asta. Mai mult decât atât, muzica rock nu cred ar trebui redusă la un solo de chitară sau la un riff, ci ar trebui, cred eu, să aibă și latura asta poetică.

Muzical vorbind, este cu siguranță cel mai elaborat album al nostru, cel mai divers armonic și cel mai muncit. Este un mix de rock alternativ, prog, djent și multe alte stiluri. Și primul nostru album pe care absolut toate instrumentele cu corzi sunt înregistrate digital, fără nici un fel de aparatură analog. A fost un efort colosal din partea tuturor celor din trupă din toate punctele de vedere și ne bucurăm enorm că am reușit să facem asta.

Vă mulțumim încă o dată tuturor. Aeon Blank is you!”

Credit foto concert: Miluță Flueraș

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!